Nieuws van de TC - Juni 2017

Shuttle en racketblad uit BC Mix-logo.
Senioren

Afgelopen voorjaarscompetitie

Half februari is de voorjaarscompetitie van start gegaan met voor BC Mix drie damesteams en een herenteam. Inmiddels zijn de laatste wedstrijden gespeeld en zijn Dames 1, Dames 2 en Heren 1 in de middenmoot geëindigd. Dames 3 heeft de competitie afgesloten met een mooie eerste winstpartij!

Teamcaptains bedankt! Door jullie op tijd invullen van de wedstrijdformulieren op badmintonnederland.toernooi.nl tijdens de competities heeft BC Mix dit jaar geen boetes ontvangen.

Aankomende najaarscompetitie

Binnenkort ontvangt de TC van de bondscompetitie en van de regiocompetitie de definitieve poule-indeling. Wij gaan dan de thuiswedstrijden inplannen en zullen de poules en thuisspeeldata doorgeven. Noteer deze data alvast in je agenda, zodat er zo min mogelijk verzettingen nodig zijn.

Training

Tijdens de laatste binnentraining zijn er onderling wedstrijden gespeeld waarbij de koppels door middel van het trekken van spelkaarten werden gevormd. Het was een gezellige avond waar op een gegeven moment alle senioren in de hal aan mee deden. Michel, bedankt voor het verzorgen van de trainingen afgelopen seizoen!

Zoals gebruikelijk zal de eerste training weer zijn op de maandag na de Naaldwijkse feestweek, 21 augustus a.s. Kijk tegen die tijd op de site voor jouw trainingstijd.

De TC wenst iedereen een mooie zomer en tot volgend seizoen!