Nieuws van de TC - April 2017

Shuttle en racketblad uit BC Mix-logo.
Algemeen

Gefeliciteerd!

Sven en Svenja met het behalen van het schaduwkampioenschap. Sven heeft 80,6% van zijn wedstrijden tijdens de afgelopen najaarscompetitie gewonnen en geen van de heren heeft dit percentage kunnen evenaren. Met 90,9% gewonnen wedstrijden stond Svenja bovenaan bij de dames. Tijdens de finaleavond van de clubkampioenschappen hebben Sven en Svenja de wisselbekers ontvangen (foto).

Najaarscompetitie

Donderdag 6 april is de teamindeling voor de najaarscompetitie 2017-2018 bekend gemaakt en maandag 10 april is de competitietraining weer gestart. We trainen in twee groepen op basis van de nieuwe teamindeling. Jouw trainingstijd en -groep vind je op onze website. Mocht je de teamindeling nog niet hebben gezien, maar wel nieuwsgierig zijn, kijk dan hier.

Voorjaarscompetitie

Nu de clubkampioenschappen zijn afgelopen worden er weer volop wedstrijden gespeeld voor de voorjaarscompetitie. De tussenstand kun je hier vinden op Toernooi.nl.

Buitentraining

Het seizoen zullen we afsluiten met een buitentraining, reserveer 12 juni alvast in je agenda! Binnenkort ontvangt iedereen een mail met verdere informatie en een link naar het aanmeldformulier.