Inschrijven voor clubkampioenschappen jeugd

Shuttle en racketblad uit BC Mix-logo.
Jeugd

Sinds vorige week kun je je inschrijven voor de clubkampioenschappen voor de jeugd op zaterdag 8 april. Op Toernooi.nl kun je invullen welke onderdelen je wilt spelen en eventueel met wie. Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 18 maart.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 8 april. Vanaf 9.00 uur zullen de voorrondes gespeeld worden. De finales en prijsuitreiking zullen tegelijk met de finales van de senioren plaatsvinden, tussen 16.00 en 18.00 uur. Het is de bedoeling dat alle jeugdleden aan de clubkampioenschappen meedoen, zodat het een zo leuk mogelijk toernooi wordt. Aan de inschrijfkosten ligt het niet, want die zijn er niet. Voor de mini’s worden er aparte mini-clubkampioenschappen georganiseerd, op dezelfde dag. Zij ontvangen daarvoor een aparte brief.

Het is van belang dat je je inschrijft in de onderdelen die je wilt spelen (mix, dubbel en/of enkel) en met wie je wil spelen. Heb je niemand, dan kijken wij of er een leuke partners voor je is, zodat je aan zoveel mogelijk onderdelen mee kan doen. Je moet ook je speelsterkte invullen, maar dat is voor dit toernooi niet belangrijk. Je mag dus een willekeurige speelsterkte (bijvoorbeeld speelsterkte 1) invullen. Nadat iedereen zich heeft ingeschreven, zullen wij je indelen op sterkte.

Lukt het inschrijven niet of heb je een vraag, stuur dan een mail naar toernooi@bcmix.nl. We hopen dat iedereen meedoet!