Nodig familie, vrienden en collega's uit voor het Gezelligheidstoernooi!

Algemeen

Na het succes van vorige jaren, en mede door het 50-jarig bestaan van BC Mix, organiseert BC Mix dit jaar weer een gezelligheidstoernooi. Wil je je collega’s, buren, vrienden, familie kennis laten maken met jouw badmintonsport, grijp dan nu je kans, en geef je op voor Het BC Mix Gezelligheidstoernooi. Of wil je met een clubje van leden en oud-leden weer een gezellig toernooitje spelen, schrijf je nu dan in!

Stel met je collega’s, buren, vrienden, familie of oud-leden een team samen van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Is het enthousiasme zo groot, dan mag je ook een tweede team samenstellen. De kosten om mee te doen met een team bedragen €20,- per team. Dit geld dient bij inschrijving betaald te worden zodat je inschrijving ook definitief is.

We hebben net als andere jaren drie taarten voor drie prijswinnaars, maar in verband met het jubileum hebben we ook een extra prijs voor één team: LaserGame voor maximaal 8 personen inclusief een drankje bij Van der Ende Racing Inn.

 

Wat moet je doen?

Maak  je collega’s, buren, vrienden of familie enthousiast! Bedenk een leuke teamnaam! Vul het inschrijfformulier in en lever deze inclusief het inschrijfgeld voor 23 mei 2017 in. Dit kan of in de brievenbus bij het speelbord of bij Miranda Duijndam, Rebecca van der Knaap, Jan Broch, Arno de Groot of Marco van Geest.